Det största hotet mot Sverige är Sverige självt!

TEMA: Manipulation och massmedier

Idag är Västerlandets befolkningar, däribland Sverige, skickligt manipulerade och programmerade av massmedier, politiker, religion, allehanda myndigheter och auktoriteter… praktiskt taget hela dess system. Programmering sker således genom indoktrinering av tankar, teorier, slutsatser, övertygelser… med stöd från den djupa statens skuggväktare och Illuminati. Ett godkännande av dessa tankar, teorier, slutsatser och övertygelser som ens egna är de facto tron på desamma.

Varför ser människor inte lögnen eller varför inte se sanningen? Jo, eftersom lögnen genom tron ​​på en lögn i en sanning, och därför sanningen i en lögn. Idag människor tror att sanningen en lögn sanningen en lögn, en lögn eftersom om jag hittar sanningen, då sanningen blir en lögn för mig. Men det viktigaste är hur lögnen blev sanning? Tron på en lögn! Vill du ligga utan tron ​​på en lögn skulle kunna vara sant? Jag skulle inte.

Så idag, tror mänskligheten i en myriad av lögner: att han gå i krig kamp för fred, är frihet slaveri, hur och varför slaveri är frihet, är det lycka innehav av vissa saker som älskar är smärta, som lösningar, fienden, lycka, frihet, kärlek bortom oss och inte i oss, som religion kunskap, makt. Hur är maktlösa mot systemet … etc. Allt restriktiv, allt det negativa resultatet av tron ​​på en lögn.

Religionen är inte kunskap. Kunskap behövs inte tro, eftersom sann kunskap är sant.

Övertygelse, tro är som en mur mellan oss och de oändliga möjligheter. När det sägs att vi lever i en låda, och vi tror att den här rutan på insidan av rutan enda verkligheten, faktiskt talar om tro, tro. Certifikaten dessa föreställningar som håller oss i rutan, som består av en låda, de är ett hinder för att titta på, gå ut, eftersom vi tror att ur lådan (tro, tro) inte existerar. Så lätt är det att tro gränsen begränsad krets (box) övertygelser.

Människor fungerar inte, inte, inte säga saker som du vet redan att de tror att de vet, eftersom vi talar vad vi vet, skulle det vara tyst. Hur är religion? Upprepning. Vad gör de medier, upprepas de gör politikerna kvarstår, de gör religion … upprepa, upprepa, upprepa … tills vi ingjuta i sinnet, och deras tankar, idéer, teorier accepterar inte som sin egen, eller inte tror på dem och accepterar dem som sanning.

Varför människor tror att arbetet den 11 september Bin Laden? Dagens man tro som kunskap eller översättas när tror inte strävan efter kunskap, sanning, för vad man ska leta efter något som du tror att du redan vet, har det.

Religionen har alltid fokuserat på yttre, utanför oss, vilket innebär att vi är på väg bort från sann lycka, frihet, kunskap, sanning och kärlek, för sann lycka, frihet, kunskap, sanning, kärlek inom oss, inte utanför oss.

Kraften i manipulatorer, men också det största hotet mot oss själva. För att bryta detta system av exploatering och slaveri, behöver man bara börja tänka med sitt eget huvud, att ifrågasätta och inte blint acceptera allt som är placerat genom de olika medierna, eller bara dem han har anklagats myndigheter. Det är dags att börja leta myndighet i sanningen, och sanningen är inte i myndighet. Vi är människor, får motorn av staten, men också får, lydiga att bespokorno uppfylla alla bud, idéer eller vad det nu månne kunde vara eller betyda.

Problemet ligger som alltid bortom oss, men i oss, och så länge som vi ser utanför oss själva problemet, kommer saker och ting vara som de är, så länge vi söka problemet själva, och vi kommer att söka lösningar utanför oss själva, då andra, i en bättre, smartare ledare, systemet … etc. Jag ljuger för oss att något har förändrats precis som vi var ljög för och under kollapsen av kommunism.

Kraften i alla dessa kraftfulla människor, antingen världen eller staten, folket. Nationen trubbiga tro och hopp på en bättre framtid, tro och hopp i någon, mördare, kriminella, manipulatorer, …. som kommer att förändra världen till det bättre. Vi är deras makt, men också de som kan förstöra denna makt, eller ta tillbaka ur händerna på politiker, religion, utbildning, hälsa, … i egna händer. De vet detta och det är därför jag vill minska befolkningen i världen, vi är deras makt eller inom en snar framtid och den största hotet.

Vi är systemet och kraften hos de som kör systemet. Då är det naturligt också att att ta den kraften i egna händer och göra den här världen till en bättre plats att leva på!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.