HÄR ÄR SVARET till varför svenska medier nobbar Marine Le Pen: “Jag ska ogiltigförklara erkännandet av Kosovo! Detta är en orättvisa mot serberna!”

Frankrikes presidentkandidat Marine Le Pen ogiltigförklarar erkännandet av Kosovo! Detta är en orättvisa mot serberna! (Kurir/ Politika, 20.03.2017.)

Enligt serberna gjorde en enorm orättvisa nittiotalet och Europa är skyldigt att rätta till denna orättvisa, sade Le Pen.

Marine Le Pen, den franska presidentkandidaten och ledare för Nationella fronten, sade att det kommer att avbryta erkännandet av Kosovos självständighet när han blir president i Frankrike, den franska medier publicerade!

Vid ett valmöte i Paris sade att Kosovo “och Christian heliga serbiska mark som är den sista barriären till skapandet av en ny islamisk stat i Europa.”

– Mot serberna gjordes en enorm orättvisa på nittiotalet och Europa är skyldigt att tillrättaställa denna orättvisa, sade Le Pen.

Recall, Marine le Pen högerpolitiker som har arbetat aktivt på lobbyverksamhet för serbiska intressen när det gäller Kosovo och Metohija, Republiken Srpska och Serbiska republiken Krajina, och därmed också erhållit en enorm respekt från det serbiska folket i Serbien och diasporan!

Inom kort!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *