Hillary Clinton – massmediernas förhandstippade kandidat på grundlösa grunder

ANALYS–

Svenska massmedier är som förblindade. De ser inte det väsentligaste i varje begrepp utan bara det som passar dem och deras fickor för tillfället. I Sveriges Radio P4 (från 2016-10-18) jämrar sig journalisterna om att folk borde ‘kolla fakta’ för att inte låta sig gripas av masshysterin kring clownerna som satt skräck i världen. Denna rättmätiga appell om faktagranskning gäller i största grad också andra samhällsgrupper, däribland ryssar och serber. Det finns så många skolexempel att illustrera med här.

Hillary Clinton, för att nämna ett tydligt exempel, skönmålas, försvaras, piedestaliseras och saligförklaras som om hon vore en drottning av aldrig skådat like. Hon framställs som “den i särklass starkaste förhandstippade kandidaten, långt framför andra tänkbara kandidater (…)” (“Hillary Clinton vill bli USA:s president”, Expressen.se, Söndag 12 april 2015). Men så värst långt framför Donald Trump är hon inte och hennes dunkla kontakter med Rotchildfamiljen, magnaten George Soros (Schwartz), sionistsällskap med flera andra tvivelaktiga personer och organisationer mörkläggs ihärdigt.

Likaså hennes explosiva och hotfulla attityd gentemot motståndare och oliktänkande samt olämpliga uttalanden om Iran, Ryssland och Serbien har passerat smärtfritt genom västmedierna utan någon som helst kritisk granskning. Hennes tillika kontroversielle make, Bill Clinton och USA:s f.d. president, har även han trampat i klaveret flera gånger om.

Bland annat hade Clinton en relation med sin oemotståndliga sekreterare, Monika Lewinsky, vilket han bestämt dementerade i början. Han startade och slutförde flera krig, bland annat det ‘tysta kriget’ i Irak (vilket öppnade vägen för George W. Bushs blodiga invasion) och kriget på Balkan – där han tillsammans med kollegan Madeleine Albright bombade hejdlöst Serbien och fråntog dess kulturhistoriska vagga Kosovo och Metohija. Han våldtog och våldförde sig mot flera kvinnor i USA dessförinnan Lewinsky, bland övriga sexbravader. Clinton har således många magstarka meriter på sitt CV. Se gärna YouTube-klippet ovan för att bilda Er en egen uppfattning!

Och sådana människor får gå lösa på de röda mattorna i Väst och erhålla utmärkelser från höger och vänster. Hallå, hur står det egentligen till med det massmediala? Jag menar, i stället för att sitta bakom lås och bom glorifieras paret Clinton som om de vore kungliga digniteter – men är långt ifrån sådana. Kung eller drottning, om någon, är Julian Assange som på grundlösa indicier och helt felaktigt utpekats och anklagats av svenska medier och domstolsväsendet för att vara en ‘farlig våldtäktsman’.

Assange är minst sagt ofarlig, det vet vi alla – inberäknat åklagarna, men hans största problem är att han läckt, och läcker fortfarande, hundratusentals hemligstämplade dokument och handlingar som de facto försätter både Sveriges och USA:s nationella enheter och territoriella integriteter i gungning. Han är således en säkerhetsfara för Väst, precis som Edward Snowden, och kommer att betraktas som sådan länge till.

Om någon, är det just Wikileaks som kommer att krossa myten om den ärliga Hillary Clinton! Nya dokument som Wikileaks läckt visar sålunda att hon under en längre tid erhållit pengar från huvudfinansiärerna av Islamiska staten! (”VIKILIKS RAZBIJA MIT O POŠTENOJ HILARI: Klintonova dobijala pare od glavnih finansijera Islamske države!”, Informer — Sputnik, 11.10.2016.)

Om Hillary Clinton trots allt och mot all förmodan skulle vinna och kamma hem presidentvalet i USA den 8 november 2016, är en sak säker. Det skulle definitivt bli ett igångsättande av ett kärnvapenkrig mot Iran och Ryssland, som hon redan på ett tidigt stadium under sina valmöten aviserat om.

Men inte bara det här är Hillary i stånd att göra. Hon var också först ut med att vilja få bort Libyens starke man Muammar Gaddafi, eftersom han valt att finansiera Obama i stället för att ge henne ekonomiskt stöd till hennes presidentkandidatur. USA eliminerade följaktligen också sin allierade Gaddafi, eftersom han ville införa gulddinaren i sitt hemland som avsevärt skulle undergräva den amerikanska dollarn – det vill säga den skulle inte längre vara den starkaste valutan i världen. På den tiden hade Gaddafi i sitt lager hela 150 ton rent guld!

Därtill har Hillary Clintons trogna följeslagare Madeleine Albright, och tillika USA:s f.d. utrikesminister, upprepade gånger antytt avundsjukt om att Ryssland förfogar över ofantligt stora naturresurser och att de är orättvist fördelade. Hillarys och Albrights krig mot Ryssland är sålunda också ett faktum!

“Dessa är de resurser som krävs för den ultimata uppgörelsen med Ryssland och fråntagandet av Sibirien, med alla dess energiresurser och möjligheter (…) att erövra de tillgängliga resurserna från Ryska federationen är Zbigniew Brzezinskis, Madeleine Albrights och andra hökars, vid den amerikanska tankesmedjan Council on Foreign Relations (CFR)/ mitt inlägg, yttersta mål som formulerar USA:s utrikespolitik.” (“KONAČNI CILJ JE OTIMANJE RESURSA KOJE IMA RUSIJA”, Vestinet.rs, Četvrtak, 8. marta 2012.)

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *