Vem är det som vapenskramlar, om inte mindervärdeskomplexa väst?

TEMA: Internationella väpnade konflikter

Höga amerikanska ALLMÄNT GODKÄNNER: Krig med Ryssland är praktiskt taget oundvikligt, kommer att bli snabbt och dödligt. Senior amerikanska militära tjänstemän har sagt att den väpnade konflikten med Kina eller Ryssland, “nästan garanterat!”. Enligt deras mening, kommer det att vara snabbt, dödande och det mest omfattande under de senaste 60 åren, skriver tidningen “The Independent”. (”AMERIČKI GENERALI SAGLASNI: Rat sa Rusijom praktično neizbežan, biće brz i smrtonosan!”, Informer — Sputnik, 07.10.2016.)

Expanderar på temat internationella väpnade konflikter, generalmajor William Hicks sade att artificiell intelligens och automatiserade system av olika typer av vapen för att påskynda flödet av framtida militära konflikter management, skriver “oberoende”.

– Den hastighet som maskiner kommer att fatta beslut i en avlägsen framtid kommer att bli en utmaning för vår förmåga att hantera dem. Detta kommer att kräva utveckling av nya relationer mellan människa och mašine- sade Hicks.

Allmänt tillade att de tekniska landvinningar i Ryssland och Kina tvingade Vita huset för att förbereda sig för “militära operationer på en sådan skala, som den amerikanska armén inte haft sedan tiden för Koreakriget.”

AMERIKANER i rädsla för ryska vapen! Putin: kan förstöra USA på mindre än 30 minuter!

Generallöjtnant Joseph Anderson, vice ordförande i Förenta Kommittén Chiefs of Staff, sade landet “aggressivt konkurrera med USA i det militära området utgör ett existentiellt hot mot västvärlden.” (”AMERIČKI GENERALI SAGLASNI: Rat sa Rusijom praktično neizbežan, biće brz i smrtonosan!”, Informer — Sputnik, 07.10.2016.)

– I vilket land kan relatera till? På Ryssland? “Sade Anderson. En stabschefen av den amerikanska armén, General Mark Mili, sade att ett sådant krig “nästan garanterat”.

Han noterade också att motståndarna till USA kan hamna i USA fördel i luften och inte tillåta den amerikanska flottan att nå slagfältet. Och då armén kommer att tvingas att skapa förutsättningar för utplacering av marinen och flygvapnet.

Inget skämt med Ryssland Putin meddelade framgångsrika tester av en rad militära system! De måste vara redo att kämpa i cyberrymden, och att föra krig utan ett satellitnavigeringssystem anslutningar och de är så vana vid, anser Mili.

Minns att tidigare officiell representant för US Department of State John Kirby sade att Moskva skulle fortsätta att “skicka hem kropparna av soldater i påsar och avfalls resurser om det inte avbryter våldet i Syrien.” (”AMERIČKI GENERALI SAGLASNI: Rat sa Rusijom praktično neizbežan, biće brz i smrtonosan!”, Informer — Sputnik, 07.10.2016.)

Nato PACT PLANER ockupation SERBISK?! De hävdar att de behöver 72 timmar till vårt land kom under full kontroll!

Enligt honom, i händelse av att förlänga konflikten, kommer extremisterna att kunna dra fördel av situationen för att attackera städer i Ryssland, “kommer att skjutas ned ännu mer ryska plan.”

Rysslands utrikesministerium meddelade att Moskva SAD uttalanden om möjligheten att terroristattacker i Ryssland inte förstår något annat än som en uppmaning till handling för terrorister. Vem är rädd för Amerika, Putin ta upp armarna 40 miljoner ryssar!

Dessutom, efter skrifter västerländska medier rapporterar att Vita huset överväger möjligheten av attacker mot den syriska regeringen armén, officiell representant för försvarsdepartementet i Ryssland Igor Konashenkov rekommenderas Washington att “noga överväga de möjliga konsekvenserna av genomförandet av sådana planer”, och tillade att aktionsradie av ryska missilsystem, “jorden -Air “kan” vara en överraskning för någon okänd föremål.” (”AMERIČKI GENERALI SAGLASNI: Rat sa Rusijom praktično neizbežan, biće brz i smrtonosan!”, Informer — Sputnik, 07.10.2016.)

Ryssarna förbereder sig för domedagen! Över hela landet rustar 40 miljoner människor sig för kärnvapenkrig och biokemiska attacker.

Det här är praktiskt taget ett tillkännagivande av världens väpnade konflikter. Resultatet är känt, och några av dem ?! Lidandet, elände, sjukdom, hunger … För svärd av denna typ behövs åtminstone två sidor ??! Orsaken är inte känd start ???

Ryssland är en stormakt, med eller utan militär makt, vare sig vi önskar det eller inte. Det har sålunda inga som helst behov av att hävda och framhäva sig självt konstant. Däremot länderna i Väst, som visar upp musklerna och häller än mer olja på krigsretoriken, har en stor självförvållad portion av mindervärdeskomplex. De är således stora i käft och mun, men dock små på jorden och världens karta.

Vi vet alla vad detta handlar om och hur illvilligt komplexa och gudlösa regimer och regeringar slutar. Samma sak gäller för USA, EU, Nato och dess allierade. De kommer att förintas och förgöras till minsta atom för all framtid – men vare sig av Ryssland eller Kina, utan av dem själva och deras stora livskomplexitet. Shit happens, take it or leave it!, skulle man kunna säga på ren engelska!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *