Siare: Ryssland ny världsledare!

Den ryske astrologen Pavel Globa är känd för exakta prognoser, så tillbaka i 2009, meddelade vad som händer i Ukraina, men också i hela världen.

Tidigare i år kom en av de mest kända ryska astrologerna Pavel Globa med sina prognoser. Som en påminnelse, sade han: “Det tredje världskriget kommer att bryta ut fram till 2014. Detta kommer att ske antingen i mitten av vinter-OS i Sotji, Ryssland, eller omedelbart efter att de avslutats. Vi måste vara redo.”

Annars var Globa först med att tillkännage sina förutsägelser i början av 1980-talet, då han meddelade att det kommer “snart kollapsa av Sovjetunionen och att år 1991 på gatorna i Moskva för att vara tankar.” Enligt honom är cirka 85 procent av hans förutsägelser uppfyllda, och även vad det kommer att falla sönder Ukraina under 2014. Detta är vad som händer, och globaliseringsfrågor och blodiga konflikter i Ukraina började precis under OS i Sotji. Och vad kommer att hända nästa – vi får se. Annars dessa prognoser gjorde Pavel Globa redan under 2009.

Här är vad han sade på den tiden: “Krisen kommer inte att överleva även Ukraina, som väntar uppbrott i tre delar. Upplösningen kommer inte hända nu, men i Ukraina under 2014 kommer det att vara två de facto oberoende administrationer, samtidigt som integriteten av territoriet formellt, vid ungefär samma format som i dag i Moldavien. ö
Östukrainska federationen skulle inte lyssna till Kiev, och kommer de facto att bli en del av det ryska imperiet, Krim blir ett ukrainskt Tjetjenien” – tänkte sedan astrologen.

Den ekonomiska krisen, som kommer att förlängas till 2020, kommer i slutet rita om den geopolitiska kartan i världen och rötter förändrar den geopolitiska maktfördelningen. Staterna står inför tuffa tider, och Ukraina och Europeiska unionen kommer att upphöra att existera. Då, år 2009, vid en presskonferens i Moskva, drog han slutsatsen att den amerikanske presidenten förväntades ett föga avundsvärt öde förutsagt av den medeltide ryske astrologen Basil Nemčina. “Tillbaka i 1999, talade jag till världen kommer att ställas inför en kris utan motstycke, som inleds efter ankomsten av USA:s 44:e president.” Naturligtvis är den 44:e presidenten Barack Obama.

Otur USA, som förklaras på den tiden, förutspådde mer rysk astrolog och en munk av 16-talet, Basil Nemčina, som påpekade att jordbävningar kommer bortom havet, då på sidan Stilla havet är vid makten 44:e linjal. Han Nemčina kallades “svart man”.

“Då, 1999, trodde jag att” svart man “nämndes i en allegorisk mening, men det visade sig att den “svarte” i egentlig mening. Som ett resultat, jag hade fel i flera månader, men sedan krisen började strax efter ankomsten av Obama, är det tillåtet fel” – noterade astrologen. (…) (“Predskazanja ruskog astrologa: Ukrajinska kriza je početak kraja!”, Nezavisne novine, 18.04.2014 )

Som nämnts astrolog, generellt sett, “Förenta staterna som den ledande världsmakt, det finns inget bättre framtid”: “Amerika väntar stora depressionen. Jorden kommer att kunna spara, men det kommer att förlora ledarskapet status. Därmed den svåraste tiden för USA att utföra efter avgång Obama, som kommer att finnas kvar i presidentstolen i mer än en termin. “I denna prognos Pavel Globa är uppenbarligen fel eftersom, som vi vet, under den andra Obama sikt.

Amerika, därför säger inte så mycket, men EU förväntar sig ännu tråkigare framtid: “Istället för ett EU förefaller flera strider. Skandinaviska länderna och de baltiska staterna kommer att bilda Norra alliansen, som kommer att bli efterföljaren till Hansardtbiljetter guilder. Frankrike, Italien och Spanien kommer att förenas i södra EU och så vidare. Europeiska unionen kommer möjligen att överleva som en enhet, men bara på pappret. “Enligt prognosen astrolog, falla sönder och vi föredrog en militär och politisk allians: “I slutet av krisen kommer inte att överleva Natoblocket, vilket kommer att stärkas lite först, men senare upphöra att existera” – sade Globa.

Enligt prognoser kommer 2014 bli ett år då mänskligheten kommer att vara tätt inpå tredje världskriget: “Året 2014 är farligt eftersom Uranus är i Väduren, och detta är mycket stridslysten kombination. Jag är rädd i början av ständiga krig i öst. Gud förbjude att detta är kopplat till Iran, då får vi resultatet i någon verklig explosion helt okontrollerad terrorism. Men 2014 blir det inget krig i Ryssland. Det kommer att finnas en explosion av rån, men inget mer än så “- sade Globa.

Enligt prognoser kommer den ekonomiska situationen i världen inom en snar framtid att fortsätta att försämras, “För dollarn de kommande två åren kommer att bli mycket svårt, även om kollapsen av den amerikanska valutan fortfarande inte kommer att hända. Den svåraste tiden för dollarn framträdanden 2017-2018. Dollarn kommer att devalvera varumärket, sedlar ska limmas över väggarna i toaletter och inte vet vad de ska göra med dem. I denna mening är euron säkrare valuta ” – sade fint och märkte att det var bättre att hålla besparingar i euro, även om man tidigare trott schweizerfrancen.

Enligt prognoser kommer oljepriset att falla under de kommande åren. “Priset på ett fat kommer att gå upp till $ 30, men kommer att fortsätta att falla. Och efter att oljepriset 2016 kommer att börja stiga, och detta kommer att hjälpa Ryssland att komma ur krisen som världsledande.”

Vid bedömningen av sannolikheten för naturkatastrofer och för teknisk katastrofer, sade Pavel Globa att 2014 blir ett år av ökad risk, och varnade för flygbolag flygningar. “Många katastrofer kommer att inträffa runt tiden för förmörkelsen. I juli 2014 räknar vi tre fulla förmörkelser, i denna mening, är det året för “skörd”, eftersom sannolikheten för technogenic katastrofer ökat dramatiskt. Troligtvis, i juli-augusti, bör vi förvänta oss en våg av flygolyckor, så jag skulle råda er att avstå från alla flygningar i alla riktningar. I december och januari 2015 kommer risken för jordbävningar att öka dramatiskt, i synnerhet i vattnen i Stilla havet.”

Enligt prognoserna, världen hotar ekonomiska och geopolitiska chocker till slutet av 2020: alla stater kommer att överleva tuffa tider, men i slutändan de svåra åren Ryssland kommer att bli ett mäktigt imperium och den nya världsledande. Hur fint anses “under de kommande tre åren, kommer hela världen står inför en hård tid med det som är, ur synvinkel av astrologi, kopplat motstånd från Saturnus och Uranus. Dessa arrangemang, som upprepas i historien, varje gång en global politisk och social kataklysm.” (“Predskazanja ruskog astrologa: Ukrajinska kriza je početak kraja!”, Nezavisne novine, 18.04.2014)

Enligt astrologer, Ryssland, tillsammans med hela världen att spendera tre topp av den globala krisen, med sin topp blir 2014-2015. “Den första vågen av krisen kommer att sträcka sig till 2012, och dess kulmen blir det år 2012 kommer att uppnås viss stabilitet, då många kommer att tro att krisen har nått sin botten och kommer snart att börja återhämta sig. Emellertid är det inte så.” (“Predskazanja ruskog astrologa: Ukrajinska kriza je početak kraja!”, Nezavisne novine, 18.04.2014)

Men enligt den astrolog, kommer allvarlig kris leda till inbördeskrig i Ryssland eller någon annanstans: “Efter krisen 2011 börjar försvagas och kommer att avslutas under 2012. Det kommer dock att bli bara sin första vågen. Från 2014 att påbörja en andra våg av krisen, mer kraftfull och destruktiv. “Det är bra att uppmärksamma 2014 mycket intressant ur synvinkel av historiska paralleller och astrologi. “Även Anna Achmatova (poet) på sin tid märkt att fruktansvärda katastrofer inträffar på årsdagen av födelsen och döden av Michail Lermontov (författare). På hundraårsdagen av hans födelse (han föddes 1814) startade första världskriget.

Hundra år efter hans död (han dödades i en duell 1841) – andra världskriget. På 150-årsdagen av döden av Sovjetunionen föll samman. Jag 200. födelsedag Ljermontova gör för något hemskt … Men det är naturligtvis inte officiellt observations (men inte obemärkt). Och ur synvinkel av astrologi, just 2014 många astrologiska konstellationer kommit till en kritisk punkt.” (“Predskazanja ruskog astrologa: Ukrajinska kriza je početak kraja!”, Nezavisne novine, 18.04.2014)

Allt som allt, för Rysslands del kommer perioden 2014-2016 att vara en tid av stora förändringar, i samband med stora jordbävningar, och även resten av planeten inte skulle ha gått bättre. Och sedan utför det värsta, “den tredje vågen av krisen, vilket kommer att hända 2017-2020 kommer att bli den svåraste, men det är den mänskliga faktorn, på grund av stammen under förhållanden av ständig stress. Jag är mycket rädd för den vågen. Först i slutet av 2020 kommer hela mänskligheten att vara med denna kris, som kommer att kallas “Den andra stora depressionen” sista farväl”.

Slutet av krisen är förknippad med närhet till Jupiter och Saturnus, vilket händer en gång på 20 år och markerar en positiv förändring. Med tanke på att det kommer att vara närmare Jupiter till Saturnus i första graden av Aquarius – konstellationerna som är förknippade med Ryssland, betyder det att just Ryssland som kommer att göra den här gången återställa sin kejserliga makt, har störst chans att bli den nya världsledande “- anses Fine. (“Predskazanja ruskog astrologa: Ukrajinska kriza je početak kraja!”, Nezavisne novine, 18.04.2014)

Enligt honom efter krisen trettio åren – 2020-2050, kommer att bli tidsupplivande av Ryssland. Det är fint erinrade förutsägelsen Nemčina Vassily, som levde och arbetade innan Nostradamus. “Regeringen kommer att vara i Ryssland 2020-2021. få nya kraftfulla personlighet, vilket Nemčina kallas “ryttaren på den vita hästen”. Genom sina proportioner kan han vara jämförbar med Peter den förste. Det kommer att bli en hög tillväxt. Vad innebär den “vita hästen” – Jag vet inte. Men det är möjligt att han kommer att vara född i hästens år.

Den nye ledaren kommer inte att regera länge, men han kommer att lämna ett rejält avstamp. Han kommer att ersättas av en annan stor linjal, med vilken den kommer att anslutas till ett återupplivande av den ryska kulturen. Nemčina kallade honom “Big keramiker. Och återfödelsen av Ryssland kommer att pågå i minst 30 år “- avslutade Globa. (“Predskazanja ruskog astrologa: Ukrajinska kriza je početak kraja!”, Nezavisne novine, 18.04.2014)

Allt som allt kommer kriget och krisen att vara ända fram till 2020 – precis lagom till Serbiens inträde i Europeiska unionen, om det nu överhuvudtaget blir av!?

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.