(“Löfven: Ryssland hade kunnat förklara giftet”, Sydsvenska Dagbladet/ Världen – TT, Lördag 7 April, 2018)

REAKTION, 7 april 2018

Stefan Löfven (S) snackar skit! Inte något av det han säger är sant!

Vi har således hamnat i en prekär situation, där förövaren dikterar alla aspekter av offrets liv – både personliga, kulturella, politiska och religiösa. Detta kallas för reell fascistoid politik!

Jag högaktar socialdemokraterna som parti med tanke på att jag själv fostrats in i strukturer och i deras anda allt sedan barnsben. Exempelvis var ett av mina första lärarjobb på ABF-Burlöv, där jag undervisade, sporadiskt, mellan 1992 och 2000. Men socialdemokratins utveckling allt sedan dess är minst sagt förödande för vårt samhälle. Vart är S-partiet på väg? Vem finansierar dess uppenbara demonteringspolitik?

Det är väl inte Rysslands uppgift att förklara och presentera bevisen och motbevisen utan snarare Storbritanniens sak att leverera desamma!? Juridiskt sett är det advokaternas ansvar för att förklara bevisen och bevisläget, och vid behov höra experterna bakom dem – också Rysslands. Tänk om jag skulle börja anklaga folk för det ena och det andra utan några som helst bevis – hur skulle det då se ut? Tror faktiskt att jag förr eller senare skulle hamna i fängelse eller på dårhus. Varför inte göra på samma sätt och bura in livslångt de här jävla, psykopatiska bilderburgarna som förgör mänskligheten, och med den hederliga, anständiga människors liv!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *