Dröm inför den stora solförmörkelsen

Јутрос (субота 19. август 2017.) ми се приказао сан, који бих желио да подијелим с Вама:

У сну ми се приказао свештеник у црној мантији. Иде макаданским путем поред ријеке, одозго на доле на лијевој страни панорамске слике сна, и то великом брзином као змај. У позадини ријеке огромна шума. Посматрам га из далека. Из чистог немира одлете у ријеку, за трен као птица змајевица. И потопи се свети човјек недужни. У том тренутку се пробудих, жена ми је стигла са вечерњег дежурања.

Браћо и сестре – опрезно! У понедељак 21. августа је велико помрачење сунца. Сљедећег мјесеца, почетком 23. септембра па све до 27. истога мјесеца, биће критично за човјечанство. Помрачење сунца је лош знак за Хришћане.

Цитат из Библије: “Погледајте, долази Божји дан – окрутни дан беса и љутње који ће опустошити Земљу и уништити све грешнике. Сунце ће нестати и Месец неће давати светло”.

______________________________________________

Översättning till svenska:

I morse (lördag 19 augusti 2017) visade sig en dröm för mig som jag skulle vilja delge med Er:

I drömmen ser jag en präst i en prästrock. Makadanskim går igenom av floden, från topp till botten på den vänstra sidan av panoramabild, och hög hastighet som en drake. I poyadini stora skogar. Jag ser på det på avstånd. Ur ett rent oro flög i floden för ett ögonblick som en fågel Majevica. I det ögonblicket han vaknar, kommer min fru med kvällen klockan på jobbet. Försiktig! På måndagen den 21 augusti, en stor solförmörkelse. Följande månad, kommer att starta från den 23 september till 27 September vara avgörande för mänskligheten. Solförmörkelse är ett dåligt omen för kristna. Citat från Bibeln: “Titta, där är Guds dag – en grym dag med vrede och ilska för att förstöra jorden och förstöra alla syndare Solen försvinner och månen skall inte ge ljus..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *