Detta rapporterar inte massmedierna om: …

TEMA: Aleppo i juletid utan massmedial bevakning

Ryska soldater distribuerar varm mat och julklappar till syriska barn i Aleppo. De svenska massmedierna håller emellertid tyst om detta. I stället insinuerar västmedierna, däribland de svenska, att “Ryssland begår ‘massakrer’ i Syrien.”

Denna välgörenhetskampanj kommer aldrig ses i Saudiarabien, där både julfirande och kristendom är förbjudet, och än mindre i hycklande svenska massmedier.

Obama driver ut 35 ryska diplomater från amerikansk mark, samt anklagar dem för att vara “underrättelseagenter” utan några bevis. Washingtons russofobi har urartat till en helt ny nivå. Obama slog också till med nya sanktioner mot Ryssland för påstådda “cyberattacker”, ett riktigt menligt drag från ett land som spionerat på 193 länder.

Asma al-Assad, som är Syriens första dam och president Bashar al-Assads fru, är känd för att vara en stor välgörenhetsgörare. Hon och hennes man besökte bland annat föräldralösa barn i Our Lady of Saidnaya Patriarchal Monastery, ett kloster tillhörande den grekisk-ortodoxa kyrkan i Antiochia beläget i Saidnaya utanför Damaskus. Inget heller om detta unika besök i västmedierna.

Dock inget i de traditionella medierna om att: “Rysslands militärpolis distribuerar varm mat, bröd och te till fördrivna barn i östra Aleppo och inrättar mobila sjukhus för att ge dem sjukvård.” Ryssland ger skydd och mat, över 35 ton varma måltider, medicin och varma kläder till fördrivna syriska barn, kvinnor och äldre i östra Aleppo. Men de traditionellt antiryska massmedierna vill få oss att tro att Ryssland i stället dödar civila.

Varför håller de bilderburgägda medierna inne med information om de ryska soldaternas goda gärningar, om den ryska distributionen av mat och julklappar till syriska barn i Aleppo? Varför denna skeva bild och snedvridning av nyheter när Ryssland och ryssar är i fråga?

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

_____________________________________________________

Källa: PrintScreen, Sarah Abdallah, Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *