PUTIN tar i med hårdhandskarna mot väst

TEMA: 

Vi förväntade oss förståelse från våra så kallade allierade i kampen mot terrorismen. Emellertid har tiden visat att USA spelat ett dubbelspel. För att skydda sina intressen stöder Amerika direkt och indirekt de krafter som sår förstörelse, död och kaos. Washington vill skydda ett stort antal terrorister och använda dem för att uppnå sina mål. Det har nu blivit kristallklart – säger Ivan Melnikov, vice ordförande i ryska duman. (”TOTALNI OBRAČUN, PUTIN UDARA SVOM SILOM: Moskva kreće u veliku vojnu akciju na Bliskom istoku!”, Informer, 05.10.2016.)

Annars, Washington på måndag kväll bröt alla kontakter med Moskva över Syrien, efter Putin avskaffade överenskommelse med USA om förstörelsen av kärnvapen. Rysslands president, som orsaken till hans förflytta nämnda Washingtons fientliga politik gentemot Moskva.

VARA The Great War! Washington och Moskva på randen till en blodig väpnad konflikt, Putin hotade amerikanerna inte att gå till Syrien. Han betonade att avtalet kommer att återinträda i kraft när USA minska antalet soldater i Nato-länderna i Östeuropa och häva sanktionerna på Ryssland på grund av krisen i Ukraina.

Tack och lov att Putin insåg att inga samtal med väst och avtal som föresatt sig att skydda ryska och syriska intressen. Dugo råddes Putin att lämna kraft eftersom endast avskum västerländska krafter rädda för, och han vägrade detta förslag och hoppas att ce med dess “partner” att hitta en gemensam lösning.

Därför avsattes Igor Ivanov och många andra ryska “hökar”. Och nu bör Putin gå ännu längre och hota med stängning av gasförsörjningen till EU om de inte häver sanktionerna. Genom stängningen av gasen, särskilt vintertid, skulle det stoppa 35% av den tyska och 70% – 90% av industrierna i de östra EU-staterna som skulle framkalla en ekonomisk kris i EU, men även fort en värld mycket snabbt och ek. kris och frysa nationen i hela EU.

Tysklands utrikesminister, Frank-Walter Steinmeier (SPD), säger att “Tyskland inte är för en utvidgning av de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland”, vilka de facto leder till en tyst men säker utarmning av staten och nationen. Putin har emellertid ingen rätt att längre tolerera dessa sanktioner iscensatta av globalister och neofascister som vill förinta hans folk och land!

Inom kort!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.