De förstör för Novak! Pilić varnar för att amerikaner och britter vill få bort Đoković från tronen!

De förstör för Novak! Pilić varnar för att amerikaner och britter vill få bort Đoković från tronen! Tennisexperterna Nikola Pilić och Bogdan Obradović tror att amerikanerna och britterna försöker få Novak att avgå så fort som möjligt, men det lär nog inte gå vägen. (”ŽELE DA UNIŠTE NOVAKA! Pilić upozorava: Ameri i Britanci bi da skinu Đokovića s trona!”, Informer, 04.10.2016.)

Amerikaner är besatta med Engles ledande städer. Novak har redan uppnått så mycket och gjort så många positiva för sitt land, att upphöra i morgon för att spela många kommer aldrig att lyckas ens hälften så mycket. Det finns ingen värre sjukdom än avund och avundsjuka, som räknas bland de sju obotliga dödssynderna.

Novak bör inte psykiskt kloner när britterna och amerikanerna skåla för sina motståndare. Du måste sätta att vinden i ryggen och det är coolt. Då märkte jag att gatan tittar på publiken och blir nervös och vill köra därifrån. Vem bryr sig ändå för jänkarna och annan rätt att gilla eller ogilla. Spela det bästa du kan för oss som älskar och tror på tebe.

I tennisens historia registreras inte att en tennisspelare, hela din karriär, jag spelade mot alla, och åskådare och journalister och tennis analytiker och i ett ord, mot hela västvärlden tennis som en serbisk Novak Đoković. Naturligtvis vill Väst för att se en tennis tron ​​sina spelare och det är därför all propaganda större börda Novak. Novak har visat sig vara den bästa i detta, som det kallas, den gyllene eran av tennis, med fyra spelare vars kvalitet och osvojenie titulr mestadels handlar om njima.

Novak har en positiv poäng mot H2H Fedex, Rafe och Mary, har vunnit flest Masters 1000 och ägaren av Jos många poster och endast han saknar GS-5 för att få din Fedex, som han kan, om han vill. En Nole fortfarande spela och hoppas på nya troféer. Men jag vet inte hur Novak fortsätter sin karriär, om att fortsätta sin karriär med samma iver och vinna turneringar eller ska betalas till ett annat jobb eller karriär bara kommer att sluta beror på honom, oberoende av beslut vi, hans fans, fläktar, måste vi acceptera och vara tacksam för allt han har gjort för Serbien.

Lycka till tsar Novak, Du är bäst!

Inom kort!

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *