Massmedierna och politikerna i Väst försöker sätta dit Putin för krigsbrott!

Massmedierna och politikerna i Väst försöker sätta dit Putin för krigsbrott, på samma sätt som man gjorde mot Slobodan Milošević, Radovan Karadžić, Biljana Plavšić, med flera serbiska ledare. Allt handlar dock bara om västerländska vanföreställningar, fabricerade lögner, indicier och ren illvilja. Fram med bevisen om det nu är så att Putin gjort sig skyldig till brott!

Medierna smider planer, precis som västpolitikerna, för att försöka få till en anklagelse mot Putin, att få honom utmålad som en ‘slaktare’ likt Hitler och som personligen beordrade krigsbrott. Ni minns väl vad som hände med Milošević? Han besudlades och sataniserades till den milda grad under en längre tid i massmedia. Man la ut en internationell arresteringsorder på honom och ett pris på hans serbiska huvud både i tv, radio och press. Han blev sålunda föremål för aggressiv amerikansk utpressning, och till råga på allt eliminerade man honom från den politiska världen under kontroversiella omständigheter genom att förgifta honom i Haagtribunalen. Miloševićs tragiska öde försöker nu media med alla sätt och medel implementera på Vladimir Putin.

Men Väst måste förstå en sak: Putin är inte ens i närheten av Milošević. Han kommer aldrig att acceptera den politiska förnedring som Milošević de facto gjorde genom att förråda sitt eget folk. Ju mer press Väst och medierna lägger på Putin desto mer går vi mot ett kärnvapenkrigsscenario. Varken Ryssland eller andra fredsälskande länder vill dock ha det kriget, men om man blir illa tvungen att använda okonventionella vapen för att sätta stopp på Natos och västmediernas allt aggressivare hållning så kommer man inte att tveka det minsta lilla.

Den första frågan är, som skickade Malaysia Airlines passagerarplan i krigszoner när de är Lufthansa, Air France, Brittisk Airways och alla amerikanska företaget senare flyttade sitt Vione van att krig podrucja. Neka varför malaysier säger att de hittat planet i kriget, och vi ska ta reda på när han oborio. Prorusi i Donbass med har ingenting. Varför inte flyga över Bosnien och Hercegovina är inte ett passagerarplan under kriget? Eftersom jag fick veta att det inte kan garanteras säker flygning. Så någon avsikt skickade planet i en krigszon och knackade honom att anklaga ryssarna. Vi vet alla att detta är ingenting annat än rena rama cowboyfasoner.

Västs utredare anklagade igår formellt Rysslands premiärminister Vladimir Putin för att ha störtat det malaysiska planet med 298 passagerare under 2014 i Ukraina, och det utan några som helst bevis.

Journalisten US Satellite USA registreras ukrainska soldater turf “boing”

Amerika har ‘bevis’ för att det malaysiska planet sköts ned av den ukrainska armén, men vill inte publicera dem på skyllas på Ryssland hävdade att när den amerikanska journalisten Robert Parry. Han sade att det är en källa till administration i USA visade att den amerikanska satelliten registreras allt och inspelningar visar att “Boing” sköts ned av en berusad ukrainska soldater systemet “Buk M1”.

– Filmerna kan ses att planet sköts ner PVO-systemet, och att människorna omkring honom klädda i militäruniformer som liknar ukrainska. Det finns också tvivlar på att soldaterna var berusade, eftersom omkring dem se ett gäng ölflaskor – sade Peri, som en gång arbetade för Associated Press och “Newsweek”.

Amerikansk journalist sade att USA och hela väst utan bevis fördömde omedelbart Ryssland.

– Även Moskva uppmanade USA att frigöra inspelningar av hans satelliter, emellertid, har den amerikanska administrationen uppgav att deras tillstånd var inte över Ukraina vid tidpunkten för rivning av flygplanet. Dessutom meddelade USA att de vet att den ryska militärlastbil med “Buk M1”, som besegrade malaysiska plan kom från Ryssland till Ukraina före olyckan och släpptes två dagar senare. Hur kunde de veta om satelliten var inte över ukrainskt territorium – frågade Perry.

De vägrade ta del av ryska radarbilder. Internationella utredare tog således inte hänsyn till de ryska radarbilderna som tydligt visar att pro-ryska aktivister i Ukraina inte hade någonting att göra med störtandet av det malaysiska flygplanet.

– Även om vi har lämnat omfattande bevis, inklusive radardata, utredarna vägrade att betrakta dem. Det enda som de gjorde att de kan se ut – ledde ryska utredare.

– Kommer han napakuju avgifter för massakern på biståndsarbetare. De vill visa att Putin beordrade personligen bombningen, även om Moskva förnekade all inblandning, och regeringen i Damaskus publicerade inspelningar som visar att konvojen attackerades av terrorister i den islamiska staten.

Men det viktigaste av allt är att västmedierna struntar blankt i Rysslands insatser i Syrien. Det spelar ingen roll hur mycket ryssarna satsar på Syriens uppbyggnad, för till slut kommer det att bli USA som ror hem vinsten. Väst kommer att pråla med andra fjädrar precis som man gjorde under andra världskriget, då man ironiserade över Rysslands insatser i andra världskriget. Drygt 20 miljoner ryssar gav sina liv för världsfreden då, men idag är det ingenting som ligger till deras fördel – snarare till deras nackdel!

Årsdagen av rysk närvaro i Syrien! Den största framgången i Palmyra, den största nederlag – PAD torka Moskva under året levererat tiotals ton stöd till Aleppo Kmeimi flygplatsen och även att döda tusentals jihadister Ryssland lidit militära förluster, har blivit en av förarna försökte nationell försoning, sade i dag Rasa USA Today

rt.com/informer.rs~~V 30. 09. 2016

Som en av de största framgångarna sticker ut frisättningen av den antika staden Palmyra, som den största tragedin portalen står störtandet av den ryska flygplan över gränsen mellan Syrien och Turkiet.

“Jihadister har förstört många historiska platser i Palmyra, och de lämnade minerade vägar, byggnader och kulturskatter. Ryska och syriska minröjare hittade tusentals minor”, säger RT och tillägger att det turkiska planet uppdelade en rysk Su-24, där döda piloten.

“Ankara har hävdat att planet flög i turkiskt luftrum, men Moskva säger att olyckan inträffade under syriskt territorium”, erinrades RT.

Rysslands president Vladimir Putin har kallat det en dolk i ryggen, varefter Moskva införde sanktioner mot Turkiet “, sade RT och tillägger att Turkiets president Recep Tayyip Erdogan i juni bad om ursäkt och de bilaterala relationerna normaliserades igen.”

Rysslands försvarsminister Sergej Shoigu uttryckte missnöje med militanta “beskjutningen av byar och attackera ståndpunkter regeringstrupper” nära utgången av staden och inom Aleppo.

FN uppskattar att omkring 250 000 invånare Aleppo kvar utan najosnovniojih livets nödvändigheter, enligt RT.

Pad Sukhoi 24

Enligt portalen, är Ryssland i luften striderna džihadijskih grupp, tillsammans med USA, efter samtalen i Genève, Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov och hans amerikanska motsvarighet John Kerry ingått avtalet om upphörande av fientligheterna i Syrien.

På tal till RT, medierådgivare till president Assad Butain Saban är uttalandet att “Ryssland zaistya kampen mot terrorismen” tills de interna meningsskiljaktigheter med Förenta staterna försvårar arbetet med att upprätta en vapenvila i Syrien.

Under den senaste konflikten mellan Moskva och Washington har Radom departementets talesman John Kerry varnade Ryssland att “ryssarna kommer att bli fler förlorade liv”, men dess intressen angrips om fortsatt våld i Syrien.

En talesman för det ryska försvarsdepartementet sade i sitt svar att Moskva “är fullt beredd att fortsätta dialogen med den amerikanska sidan och fortsätta gemensamma åtgärder i kampen mot terrorister i Syrien” RT överföringar.

Dock har Moskva sade att om “bör uteslutas minsta antydan till hot av ryska soldater och medborgare från denna dialog.”

Inom kort!

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.