Massmedierna och politikerna i väst försöker sätta dit Putin för krigsbrott!

TEMA: Plantering av krigsbrott

Massmedierna och politikerna i väst försöker sätta dit Putin för krigsbrott, på samma sätt som man gjorde mot Slobodan Milošević, Radovan Karadžić, Biljana Plavšić, med flera serbiska ledare. Allt handlar dock blott om västerländska vanföreställningar, fabricerade lögner, indicier och ren illvilja. Fram med bevisen, om det nu är så att Putin gjort sig skyldig till brott!

Massmedierna smider planer, precis som västpolitikerna, för att försöka få till en anklagelse mot Vladimir Putin, att få honom utmålad som ‘slaktare’ likt Adolf Hitler och som personligen beordrade krigsbrott. Ni minns väl vad som hände med Slobodan Milošević? Han besudlades och sataniserades till den milda grad under en längre tid i massmedia. Man la ut en internationell arresteringsorder på honom och ett pris på hans serbiska huvud både i tv, radio och press. Han blev sålunda föremål för aggressiv amerikansk utpressning, och till råga på allt eliminerade man honom från den politiska världen under kontroversiella omständigheter genom att förgifta honom i Haagtribunalen. Miloševićs tragiska öde försöker nu media med alla sätt och medel implementera på Vladimir Putin.

Men väst måste förstå en sak: Putin är inte ens i närheten av Milošević. Han kommer aldrig att acceptera den politiska förnedring som Milošević de facto gjorde genom att förråda sitt eget folk. Ju mer press väst och medierna lägger på Putin desto mer går vi mot ett kärnvapenkrigsscenario. Varken Ryssland eller andra fredsälskande länder vill dock ha det kriget, men om man blir illa tvungen att använda okonventionella vapen för att sätta stopp på Natos och västmediernas allt aggressivare hållning kommer man inte att tveka det minsta lilla.

Den första frågan är, som skickade Malaysia Airlines passagerarplan i krigszoner när de är Lufthansa, Air France, Brittisk Airways och alla amerikanska företaget senare flyttade sitt Vione van att krig podrucja. Neka varför malaysier säger att de hittat planet i kriget, och vi ska ta reda på när det oborio. Prorusi i Donbass med har ingenting. Varför inte flyga över Bosnien och Hercegovina är inte ett passagerarplan under kriget? Eftersom jag fick veta att det inte kan garanteras säker flygning. Så någon avsikt skickade planet i en krigszon och knackade honom att anklaga ryssarna. Vi vet alla att detta är inget annat än rena rama cowboyfasoner.

Västs utredare anklagade formellt Rysslands premiärminister Vladimir Putin för att ha störtat det malaysiska planet med 298 passagerare under 2014 i Ukraina, och det utan några som helst bevis. USA har ‘bevis’ för att det malaysiska planet sköts ned av den ukrainska armén, men vill inte publicera dem på skyllas på Ryssland hävdade att när den amerikanska journalisten Robert Parry. Han sade att det är en källa till administration i USA visade att den amerikanska satelliten registreras allt och inspelningarna visar att “Boeing-planet” skjutits ned med systemet “Buk M1” av berusade ukrainska soldater.

– Filmerna kan ses att planet sköts ned av PVO-systemet, och att människorna omkring det var klädda i militäruniformer som liknar ukrainska. Det finns också misstankar om att soldaterna var berusade, eftersom omkring dem se ett gäng ölflaskor – sade Perry, som en gång i tiden arbetade för Associated Press och Newsweek.

Den amerikanske journalisten nämnde att USA och hela väst direkt hade fördömt Ryssland utan några bevis. “Även Moskva uppmanade USA att frigöra inspelningar från dess satelliter, emellertid, har den amerikanska administrationen uppgav att deras tillstånd var inte över Ukraina vid tidpunkten för rivning av flygplanet. Dessutom meddelade USA att de vet att den ryska militärlastbil med “Buk M1″, som besegrade malaysiska plan kom från Ryssland till Ukraina före olyckan och släpptes två dagar senare. Hur kunde de veta om satelliten var inte över ukrainskt territorium” – frågade sig Perry.

De vägrade ta del av ryska radarbilder. Internationella utredare tog således inte hänsyn till de ryska radarbilderna som tydligt visar att pro-ryska aktivister i Ukraina inte hade någonting att göra med störtandet av det malaysiska flygplanet. De vill visa att Putin personligen beordrade bombningen, även om Moskva förnekade all inblandning, och regeringen i Damaskus publicerade inspelningar som visar att konvojen attackerades av terrorister i den islamiska staten.

Men det mest ironiska av allt är att västmedierna struntar blankt i Rysslands militära förluster, framgångar i Palmyra och insatser i Syrien. Det spelar ingen roll hur mycket ryssarna satsar på dess uppbyggnad, för till slut kommer det bli USA som ror hem all ära. Väst kommer att pråla med andras fjädrar precis som man gjorde under andra världskriget, då man ironiserade över Rysslands insatser. Uppemot 27 miljoner ryssar och sovjeter offrade sina liv för världsfreden under andra världskriget, men idag är det inget som ligger till deras fördel – utan snarare till deras nackdel!

rt.com/informer.rs~~V 30. 09. 2016

Som en av de största framgångarna sticker ut frisättningen av den antika staden Palmyra, som den största tragedin portalen står störtandet av det ryska flygplanet över gränsen mellan Syrien och Turkiet.

“Jihadister förstörde många historiska platser i Palmyra, lämnandes efter sig minerade vägar, byggnader och kulturskatter. Ryska och syriska minröjare hittade tusentals minor”, rapporterar RT och tillägger att det turkiska planet uppdelade en rysk Su-24, där döda piloten.

På tal till RT, medierådgivare till president Assad Butain Saban är uttalandet att “Ryssland zaistya kampen mot terrorismen” tills de interna meningsskiljaktigheter med Förenta staterna försvårar arbetet med att upprätta en vapenvila i Syrien.

Under den senaste konflikten mellan Moskva och Washington har Radom departementets talesman John Kerry varnade Ryssland att “ryssarna kommer att bli fler förlorade liv”, men dess intressen angrips om fortsatt våld i Syrien.

En talesman för det ryska försvarsdepartementet sade i sitt svar att Moskva “är fullt beredd att fortsätta dialogen med den amerikanska sidan och fortsätta gemensamma åtgärder i kampen mot terrorister i Syrien”, förmedlade RT.

Dock har Moskva sade att om “bör uteslutas minsta antydan till hot av ryska soldater och medborgare från denna dialog.”

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *