Mats Wilander i kollisionskurs med den serbiska idrottsvärlden

Mats Wilander, f.d. tennisspelare och såkallad expertkommentator i TV-programmet Game Set & Mats i Eurosport, har hamnat i kollisionskurs med Serbien och den serbiska idrottsvärlden. Han har gjort sig ovän med alla för all framtid, ja till och med med de som en gång älskade honom och hans tennis.

Wilander igen om Novak som om någon betalar för att vittna mot serber.

Svensk tennis “expert” kvarstår som en mula.

Svensken Mats Wilander, vem “berömda” prognoser matcher, speciellt duellerar Novak Đoković i sin egen stil meddelade slutliga US Open finalen mellan våra spelare och Stanislas Wawrinka.

Wilander slutar inte: Detta är vad som förutspås för matchen Đoković – Monfils.

Om du frågar Wilander sjufaldiga axel Slam-mästare, men också mycket dåliga prognoser, schweiz har en större chans i duell med den bäste tennisspelaren i världen.

– Jag tror att Novak Đoković är inte tillräckligt bra för att slå Stanislas Wawrinka om detta spelar perfekt. Stan är den enda som kan oroa serbiska – sade Wilander omedelbart efter semifinalen Đoković- Monfils.

Minns hur han talade Wilander för matchen Monfils och Đoković.

– Monfils är favorit till finalen – och sedan gav inte någon chans serbiska.

Vidare sade han att Conga mästare i vår tid, men som inte hända, till Wilanders sorg.

(Telegraf.rs)

Putin R, 2016/10/09 – 14:35

Bara att gå på att förutsäga. Så hela världen skrattar åt honom, eftersom de ser att han inte är en professionell kommentator och kännare av spelet. Calico.

Vain stank! Ma några historia så … .I ge Gud att ge honom rollen som favoriter, så att jinx. Låt bakauza en historia … allt går motsatt berättelse.

Den före detta tennisspelare Mats Wilander som på TV “Eurosport” har en show “Game, Set & Mats” konstant kritiker av spel Novak Đoković, särskilt vid årets US Open.

Trots dess negativa prognoser serbiska tennisspelare nått finalen, och i kväll kommer att spela för sin tredje trofé i New York, totalt 13 Grand Slam av sin karriär. Hans motståndare blir Stanislas Wawrinka, som var den hårda vägen att Đoković kom att kämpa för trofén.

Mats Wilander har redan två gånger i den här turneringen förutspådde “slutet” serbiska tennisspelare.

I analysen med Barbara Seth sade att Novak kommer att ha mycket att avancera under natten för att kunna besegra tennisspelare från Schweiz, som har en relation med 19 segrar: 4

.. “Wawrinka och Novak har tidigare spelat några fantastiska matcher och jag är inte helt säker på hur Novak känns nu Han sade att han tror att det fortfarande finns utrymme för förbättringar Så, om du ska spela mot Wawrinka som spelade en fenomenal match två – då måste man natten att förbättra, eftersom han spelar bara bra “, säger Wilander.

Och sedan sade han, och hans specifika prognos:

“Jag tror att Stan Wawrinka vinner i fyra eller fem set. Jag vet att du kommer att älska alla Serbien på grund av vad jag säger, men det är vad jag tror”, säger Mats.

Tja, Mats, vi vill “gissa” som tidigare …

Armenulić, å sin sida, är ytterst berörd: Jag skulle inte bli förvånad om något napakuju Đoković och Nadal har alltid varit misstänksam Radmilo Armenulić, serbisk tennisexpert, är orolig att namnet på Novak Đoković kan visas på listan över de som har använt förbjudna ämnen och tillägger att han har alltid varit misstänksam mot Rafael Nadal.

Alo 21. 09. 2016 09:30 3Tanjug

– Ärligt talat, jag skulle inte bli förvånad att nu, efter ett visst tryck, och hans namn visas på listan över dem som har använt ett visst ämne, även om jag är säker på att Nole inte ta något. Låt oss se vad de gör och vad det är alla utsatta, och det senaste exemplet är det sätt som de packade honom en skilsmässa – Armenulić är övertygad.

Ryska hackare har beskrivit nya uppgifter om idrottare som har haft en licens för användning av droger, och på listan är namnet på den spanska spelare.

Bakom Nadal ligger stora företag och stora pengar. Visst det är skyddad, precis som, säg, skyddad Ronaldo eller Messi i fotboll.

Radmilo Armenulić:

– Jag kan inte säga att Rafa dopades och bara för att jag inte kan kontrollera sådana påståenden. Men det är något mycket misstänksam om honom, ja. Så det finns ingen som helst under fem månader, som har skadat sitt knä, och sedan tillbaka till fältet och spela normalt. Ingen bandage på hans knä eller något. Det orsakar verkligen en hel del misstänksamhet – berättade Armenulić för Alo. (“ARMENULIĆ ZABRINUT: Ne bi me čudilo da Đokoviću nešto napakuju, a Nadal mi je uvek bio sumnjiv!”, Informer — Alo, 21. 09. 2016.)

Armenulić tror att Nadal skyddas, eftersom det bakom honom står mycket kraftfulla sponsorer:

– Bakom honom finns stora företag och stora pengar. Visst det är skyddad, precis som, säg, skyddad Ronaldo eller Messi i fotboll. Sport har blivit ett sådant sätt att det tycks mig som om några år kommer det att finnas en tidpunkt då alla idrottare kommer att kunna på något sätt dopinguju naturligt i vissa kontrollerade förhållanden. En största företagen kommer fortfarande att skyddas. På grund av detta inflytande sponsorer och avtal, säkerligen ingen av dem kommer jag att gå ut och säga: “Ja, jag är dopad”. (“ARMENULIĆ ZABRINUT: Ne bi me čudilo da Đokoviću nešto napakuju, a Nadal mi je uvek bio sumnjiv!”, Informer — Alo, 21. 09. 2016.)

Armenulić tror att på grund av sponsor mycket lättare att Rafael Nadal, som han säger, drog han mer än andra tennisspelare:

– Mycket enklare Nadal som de stora stjärnorna att komma ut och säga till Victor trehjulingar att förödmjuka ledare tennis? Detta är återigen på grund av vad Viktor inte har starka sponsorer bakom. Sådan är dagens idrott. Och det är inte bara tennis. Jag vet inte hur fallskärmshoppning, men jag är övertygad om att dopning användes i varje idrott. Från fotboll vidare – som ingås Armenulić. (“ARMENULIĆ ZABRINUT: Ne bi me čudilo da Đokoviću nešto napakuju, a Nadal mi je uvek bio sumnjiv!”, Informer — Alo, 21. 09. 2016.)

Doping förekommer i alla sporter, bra sagt, bara några är skyddad, och man inte cykla, friidrott. tyngdlyftning, ……….. är hockey basket detta inte längre en sport som är business.

Herr Armenulić, jag hyser all respekt för Ert bidrag för tennisen och för att Ni försvarar Đoković, samtidigt som Ni angriper oschyssta spelare, och då särskilt Nadal. Utan Er oro och antydningar Đoković nummer ett och ingen i världen kan bestrida detta faktum, inte heller kommer någon att ifrågasätta honom.

Helt och hållet stöder …. denne Armenulić mycket riktigt smart och alltid, efter när alla sazna. A ännu mer mystiskt för mig som drog sig ur malpåse …… i själva verket, vem vet, kanske jag uppfinna Armenulić knappast något jag kan tänka på.

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *