TRUMP ÄR DEN ENDE västpolitikern idag som uppriktigt, utan omsvep, bett serberna om ursäkt, så därför: Go for it – Donald Trump!

TEMA: Donald Trump och Serbien

Trump är den ende västpolitikern idag som uppriktigt, utan omsvep, bett serberna om ursäkt: “Jag är ledsen för Natos bombningar och Clintons politik!” (“TRAMP SE JEDINI IZVINIO SRBIMA: Oprostite zbog NATO bombardovanja i Klintonove politike”, Kurir/ Planeta, 26.03.2016.)

Donald Trump är Larry Book och på årsdagen av bombningen av Serbien kritiserade Bill Clinton och brottsligt angrepp på serbiska allierade Amerika i båda krigen.

“Det Clinton har gjort en enda röra på Balkan och Kosovo. Titta vad vi gjorde Serbien luftbombardemang från en säker höjd. Samma serber räddades amerikanska piloter under andra världskriget. Det är ett misstag som vi bombade en nation som har varit vår bundsförvant i två världskrig. Clintons ansåg att detta lyckas, och jag skämdes. Jag förlänga en ursäkt för alla serber misstag amerikanska politiken, och framför allt Clintons”, sade Trump.

“För oss i kampen mot islamisk terrorism bör vara allierade som har stridserfarenhet bekämpa denna onda -. Och att det i Europa ryssarna och serberna Om jag vid rodret av Amerika kommer att förändra utrikespolitiska kurs som har hittills ofta saknats”, sade Trump. (Pravda / E.P.K.)

Helst skulle Donald Trump vilja se en kvinna som USA:s näste president, det är hans högsta önskan, men “Hillary Clinton vore en katastrof” – enligt honom själv! (“TRAMP: Voleo bih da žena bude predsednik SAD, ali Hilari je katastrofa”, Kurir/ PLANETA, 26.04.2016.)

Nostradamus förutspådde VICTORY trampa, USPON Erdogan: Army of muslimer kommer att passera genom Europa och upptagen London Nostradamus är känd för att ha givit olika världshändelser mycket innan det blev verklighet, men experter säger att det förutspås Napoleon, Hitler, döda John F. Kennedy och 11 september, men är designad av ISIS, Zika virus och Trump som president?

webtribune 16. 07. 2016 

offentliga

Nostradamus förutspådde att “armén av muslimer” att gå igenom Europa och upptagen London lämnar efter sig ett spår av mord, våldtäkter och plundring.

Enligt webbplatsen Nostradamus i 2242, anges att tredje världskriget börjar i år när sammandrabbningar med ISIS-OM eskalera och inte kommer att slutföras under några 26 år.

Det påstås att i översättningen av Nostradamus skriver: “Han kommer in skadlig och otäck och bära med tyranni Mesopotamien. Alla vänner av äktenskapsbrott dam är ogudaktiga på jorden och svart. “

Faktum är att målet för ISIS Mesopotamien, det vill säga. nu Irak. ISIS är förmodligen den rikaste terroristorganisation i världen. Deras flagg och uniformer är svart och vattnet tyranniska sharialagarna.

Vissa forskare säger att Nostradamus är en profet av 16-talet som designats av Zika virus talar om “flygande insekter” och “små huvuden barn”.

Trots dessa olycksbådande förutsägelser, Nostradamus förutspådde att Donald Trump blir president.

I en av hans översättning lyder: “fritt land har blivit korrupt, men sedan avsatte despot och kriminella progressiva kung som gjorde honom till en mindre arrogant, och som kommer att skapa en seger från nederlag.”

Forskarna tror att den “despot och kriminell” hänvisar till Hillary Clinton, och att “progressiva kung” avser den framtida presidenten Donald Trump. De goda nyheterna för amerikaner är att Nostradamus förutspådde ett bättre liv för dem enligt regeln om president Trump.

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.