“Hillary Clinton är grundare av Islamiska staten!” – “Bill Clinton är skyldig till brotten i Srebrenica, inte Radovan Karadžić!”

TEMA: Islamiska staten vs Srebrenica

Đulijana chockade America: Hillary Clinton är grundare av Islamiska staten. Tidigare New York borgmästare Rudy Giuliani anklagade demokraterna favoriter i det amerikanska presidentvalet som är ansvarig för att skapa Daesh! (Så kallade islamiska länder.)

Sputnik International, 24.03.2016

telegraph.co.uk

Giuliani var gäst på den amerikanska tv-programmet “Fox News” sade att en tidigare Clinton statssekreterare hjälpt till att skapa så kallade Islamiska staten av deras deltagande i arbetet administration av Barack Obama att dra tillbaka de amerikanska styrkorna från Irak.

Efter insisterar ledare Billy O’Reilly att förklara denna attityd, Giuliani sade att Hillary Clinton var en del av administrationen, som har gjort fel på regeringen Iraks f.d. president Nuri al-Maliki.

Giuliani tillade att Clinton är ansvarig för den förtida interventionen i Syrien.

Efter ledarens anmärkningar som Hillary Clinton inte kan påverka beslutet av president Obama, sade Giuliani med ett leende: “Hennes enda alternativ är att avgå. Ja, det är vad en sann patriot skulle göra av kärlek – uppgav den tidigare borgmästaren i New York.”

Plavšić hävdar att: Bill Clinton är skyldig till brottet i Srebrenica, inte Radovan Karadžić”, sade Republiken Serbskas tidigare president, Biljana Plavšić, efter domen i krigstid bosnienserbiske ledaren Radovan Karadžić till brottet i Srebrenica beordrade USA:s förre president Bill Clinton. (Tanjug, 25.03.2016.)

Det är för Belgrad pressrum Sputnik sade att Clinton bosniska muslimska ledare Alija Izetbegović sa att, som hon sade, Amerika kommer att gå i krig och slåss på den muslimska sidan, som om han skulle “bomba serberna om de tillåter chetniker anger Srebrenica”.

– Varken Europeiska unionen eller denna domstol, eller det internationella samfundet, och efter vad som hände i Paris och Bryssel inte förstår vad och med vem de konfronterades av bosnienserbiska nittiotalet! Detta är katastrofal och jag kan inte tro vad domen görs. Den bygger på improvisation, antaganden, spekulationer, indikationer, och inte på fakta – sade Radovan Karadžić, genom sin advokat Goran Petronijević, till “Novosti”.

Krigstid bosnienserbiske ledaren dömdes till 40 års fängelse, och befanns skyldig till 10 av 11 punkter i domen som är skrivet på mer än 2 000 sidor.

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.