Roberto Salinas Price

Roberto Salinas Pris dog i december 2012 i Mexico City i 77-års åldern.
Den största delen av sitt liv hängav han sig åt att studera Homeros verk Iliaden och Odysséen. Huvudhypotesen för pris Homeric studier är att geografisk information om Iliaden och Odysséen, tydligt ange att det trojanska kriget var i Neretvadalen.

Trojan staten ligger vid Adriatiska kusten i området mellan Krka mynning och Kotorbukten, med alla dess öar och i inlandet av de bosniska bergen. Capital Ilija lokalisera i den gamla köpcentrum Gabela.

Robero Salinas Pris föddes i Mexico City 1936 och utbildad i USA, där College St. John i Annapolis examen filologi. Han har publicerat verk “Homer blinda publik” (1985), “Atlas of Homer geografi” (1992), “homeriska viskar” (2006). Han dog i slutet av den fjärde boken, sade i ett uttalande turism Society “Troja-Gabela”.

Alltför snart vi glömmer hotellägare med homerološkim ambitioner heter Roberto Salinas Pris. Han ville amigo som Gabela Troy, och dök upp i våra vatten i mitten av åttiotalet av det tjugonde århundradet. Alltför snart vi glömma hur den tidigare kommunistiska huvud honcho Čapljina Pero Markovic, efterföljande expert Herzegovinian HDZ medlemmar logorologiju och ta icke-kroatiska fastighet i området styrs av organiserad pricei ceremoniella välkomna på flygplatsen Cilipi och är en av de Hercegovinas frukt KARAMATIĆ tillfälle odguslao och potpurri från Homer epos sitter mitt emot den röda mattan som han entusiastiskt såg glada och smickrad hotellverksamhet.

Det är vansinne att i viss mån stoppas genom ingripande av den sena akademiker Benac, Nestor bosniska arkeologi, som är dess betydande inflytande bland kroatiska politiker och varje annan nomenklatur vid själv Bosnien viktigt att veta hur man använder på rätt sätt.

Ironin i allt detta, var att Salinas Pris faktiskt plagierat gotländska naturligtvis meningslöst, men hängivna arbete av en av Dubrovnik och Korcula gentleman, Aristide Vucetic, en medlem i en av de mest prestigefyllda Dubrovnik serbisk-katolska familj och flickvän filosofer och svamp Ivana Focht.

Gospar-Aristide ingen inte ta det på allvar och detta oriđino kände hela yrkesliv är hotad, “torr, skygga, fantasilöst och svartsjuk,” arkeologer. (Du fraseologi låter bekant!). (NF / S.B.).

Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *