Världssamfundet i chock – tysk journalist: “Journalister i väst skriver lögner om Ryssland för att frammana ett tredje världskrig!”

TEMA: Massmedial manipulation

Den tyske journalisten och författaren dr Udo Ulfkotte chockade världssamfundet när han gick ut i etern, på den ryska nyhetskanalen Russia Today, och tog till orda: “Vi skriver lögner om Ryssland för att frammana ett tredje världskrig!”

“Jag har varit journalist i drygt 25 år. De utbildade mig i hur man skriver lögner för att provocera fram världskrig. Jag blev tränad i att ljuga och bedra i texterna och hur man kunde göra en lögn av en sanning på ett sätt så att allmänheten aldrig skulle få vetskap om vad som verkligen hänt”, säger dr Udo Ulfkotte i sitt offentliga anförande till världen.

Nyligen bevittnade vi en aldrig tidigare skådad censur av amerikanska medier, då de inför den argentinska presidentens tal på FN:s möte i New York i förra månaden stängde av direktsändningen endast därför att den argentinska presidenten hade varnat allmänheten om USA:s brottsliga räder i Mellanöstern. Amerikanska medier följde alla andra medier runt om i världen, så även de svenska, och på så sätt berövades den argentinska presidenten sitt tal. Men varför får inte folk höra sanningen? frågar sig den insiktsfulle. Varför är detta viktigt?

“Mainstream-medierna planterar ut absoluta lögner i världen”, hävdar dr Udo Ulfkotte som är ivrig efter sanning och frid. Han varnade världen att vi lever i en ändlös illusion skräddarsydd av media och medieägare, vilka är en del av en toppelit som styr världen genom lögner och manipulationer. Han bekräftade således de facto att människor introduceras in i nät av lögner under elitistiska individer för vilka det viktigaste målet är att frammana krig.

Varför krig? frågar sig den klarsynte. Jo, för att människor ska bli helt utarmade och för att därpå presentera en ny världsordning för dem som ska frälsa mänskligheten. Faktum är att världens folk vandrar hjärntvättade och allt det som vi ser och hör är blott en illusion av döda individer av vårt redan nu demoniserade samhälle, som syftar till inget mindre än att bringa mänskligheten till ett absolut vansinne och intet.

Den tyske journalisten och författaren Dr Udo Ulfkotte som arbetat på en rad olika prestigefyllda tyska medier, bl.a. Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), bestämde sig för att blottlägga den chockerande sanningen om manipulerandet av hela vår mänsklighet, vilken de önskar dra in i ett tredje världskrig genom makt och propaganda. Han bestämde att han skulle skriva en bok som i detalj beskriver hur medierna fungerar i Europa, och även på så sätt berätta för allmänheten om det stora bedrägeri som inbefattade att ljuga för och manipulera med allmänheten i syfte att skapa ett incitament för krig. Ulfkotte ville inte längre ljuga för folk och var trött på propagandan som ingalunda är en förebild för den så kallade demo(n)kratin eller mediefriheten – begrepp som inte existerar på långa vägar, och tillägger vidare:

“De senaste månaderna har jag beslutat att avslöja lögnerna och berätta för allmänheten hur amerikanska och tyska/ europeiska mainstream-medier brutalt ljugit för att provocera fram ett krig med Ryssland. Detta är poängen med allt, och det finns ingen återvändo. Nu vill jag säga till alla att varken det jag gjort tidigare eller det som mina kollegor gör idag är okej gentemot hela mänskligheten. Jag önskar inte ha ett nytt krig och det är anledningen till att jag drog mig ur den här lögnaktiga propagandan. Det är av vikt att veta att krig aldrig framträder av sig självt. Människor anstiftas till krig i hemlighet och politiker är mindre viktiga. I detta medverkar mestadels medier och journalister som är utbildade för det.”

Exempelvis fick dr Udo Ulfkotte, liksom hans kollegor, i uppdrag att hetsa Europa att gå in i krig med Ryssland. Han skulle strikt och bestämt skriva proamerikanska texter mot Ryssland. Han var tvungen att stödja CIA och NSA, men också Europas och USA:s transatlantiska avtal, och på så sätt visa det som något positivt och bra även om alla visste att fallet inte var så. Han kommer inte att göra det mer och det är därför som han kommer att publicera en bok, så att hela världen ska veta vad som pågick bakom stängda dörrar. Det är hans ansvar att kompensera för allt falskt han skrivit.

Ett annat exempel är år 1988, då kurderna blev attackerade med mjältbrand och stridsgifter. Han skickades till gränsen mellan Irak och Iran för att skapa bilder av iranier som attackerats av stridsgas. Efter det kom det ut till allmänheten blott ett litet foto i en liten tidning i Frankfurt och ingenstans i texten fanns information om att Tyskland i decennier efter andra världskriget använt militära gifter och gaser för att döda människor med. “Det är strängt förbjudet att använda och jag fick aldrig någonsin rapportera om det”, avslöjar dr Udo Ulfkotte bland en myriad av chockerande informationer som man kan ta del av i ovan video!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Leave a Reply

Your email address will not be published.