Kap. 1: Vatikanstaten och Anunnaki

TEMA: Legenden om Anunnaki och Nibiru

Vatikanstaten och Petersplatsen är hjärtat för den katolska kyrkan och påven är överhuvud för kyrkan och den högste “andlige” ledaren för alla katoliker i världen. Dock gömmer Vatikanen några av de mörkaste hemligheterna i mänsklighetens historia.

Sedes sacrorum aka Heliga stolen representerar emblem Vatikanen.

“Den romerska kulten” (en grupp av blodtörstiga Satanist från skuggorna inblandade i offrandet av barn och brinnande människor) som styr den katolska kyrkan hävdar att den första personen som använde begreppet Heliga stolen var Peters.

Det är naturligtvis omöjligt, eftersom etymologin av ordet “Sedes” och dess innebörd skrivs existerade inte förrän hundra år efter mordet på Peters år 70 e.Kr. under belägringen av Jerusalem.

Sedan det 1:a århundradet f.Kr., översteprästerna som kallas “påven” – en ärftlig funktioner som styrs av en handfull gamla familjer – introducerades av gamla titeln Pontifex Maximus i traditionen av romerska kejsare kult Magna Mater.

Eftersom svartsjukt bevakade hedniska arvet och rätten att offra sina demoniska gudar, var prästernas familjer utvisats från Rom mer än en gång med stängningen av Vatikanens templet.

Men under den tumultartade period i romersk historia efter kollapsen av det romerska riket, tog en hednisk överstepräst på rollen av samhällsledare i Rom och under mer än en period öppet återvänder till sina hedniska praxis offra barn, kannibalism och dyrkan av demoner.

Under Innocentius VIII, hade rollen av inkvisitionen och inkvisitorer förändrats och de har gjort legitim andlig auktoritet att rensa upp “kättare”.

Omkring 1483 var Tomas de Torquemada utsedd till inkvisitor av Aragonien, Valencia och Katalonien. Hans mučioci och special armén välsignades genom att bli edsvurna medlemmar av högsta heliga orden av den romerska kulten – SS eller Knights Sedes Sacrorum s.

Dessa riddare, som var den primära militären beställer av den romersk-katolska kyrkan, fick rättsordning Påven i namn av huvudkyrkan fortsatte att leda världen inkvisitionen mot alla “kättare”, inklusive mord, tortyr och skydd av det heliga romerska katolska kyrkan, men också direkt företräda den Heliga Stolen (Sedes Sacrorum – SS).

Som en andlig ordning den romersk-katolska kyrkan, SS fick otrolig välsignelse den romersk-katolska kyrkan och förlåtelse alla dödssynderna (vilket innebar att de kunde komma till himlen), vilket var signifikant till beställnings kunde inte köra hans order.

Med andra ord, var armén av Grand Inquisitor Tomas de Torquemada den första religiösa militära order som gavs “immunitet” från påven oavsett tortyr, terror och ondska som spred.

Senast öppna sataniska rituella offer av den heliga inkvisitionen är färdig i början av 1800-talet. Vid början av 1920-talet, var det mindre än ett par hundra SS-soldater i den heliga inkvisitionen.

Men när Heinrich Himmler 1929 på grund av att chefen för nazistpartiet i Tyskland, bildat ett nytt Nazi SS (Knights Sedes Sacrorum s) armé med flera hundra tusen människor till 1939 som bar det största inkvisitionen han någonsin begått Roman kult, dödade mer än 18 miljoner oskyldiga människor, genom att bränna dem levande i ugnar i Polen och Ryssland.

Tyska SS upplöstes i slutet av andra världskriget, är en romersk spole SS överlämnas till SS United States (Secret Service – The Secret Service) fram till 1945. SS United States officiellt skapades som en militär / andliga krafter efter mordet på president William McKinley 1901.

Karakteristiskt för SS emblem och vapen Franciskus är den påvliga mitra i centrum, Huvudbonader som bar kardinaler, påvar och präster redan före 4 500 års.

Mitra sidan ser ut som en fisk huvud och öppen mun exakt det betyder. Den hänvisar till dyrkan av fisken “gud” som kom upp ur vattnet och förde en hel del kunskap till folket. “Christian” fish-logotypen representerar en “gud” Dagon.

“Dagon eller Oan var fisken gud som väckt en hel del människor känner. Han lärde dem att bygga städer. De fick också lära matematiska och geometriska lagar.

Han skulle vara på natten tillbaka i havet för att tillbringa natten där eftersom det var en amfibie. Han är huvudet av mannen, hans huvud täckt med fisk, den mänskliga kroppen, men det var täckt med fjäll och en svans som en fisk “- Beros.

Enligt “Förlorade bok Enki,” fish “gud” var faktiskt Ea (känd senare som Enki), som var hans rymdskepp landat på vattnet, och sedan etablerade den första bosättningen i Annunaki på jorden (Enkis troligen klädd i en rymddräkt eller målade i nonhuman form). Han var en uppgörelse som heter Edin (den bibliska Eden – Edens lustgård) “. Hem av gudarna”, som betyder

Edina har etablerat staden Eridu, vilket innebar “hem på avstånd.” Detta namn ändrades senare till olika namn i olika kulturer, Erde på tyska, Erc på kurdiska, Eretz på hebreiska och Erde i srednjeengleskom. Detta innebär att vår planet är fortfarande på engelska kallas “hem på avstånd.”

Grundaren av denna religion var Nebrod, även kallad Nimrod. Nebrod – kungen av himmelsk börd och av Sinear och barnbarnsbarn till Noa / Ziusudra, som var Enki son – och därmed “kungligt” blod Anunnaki. Många av dagens “kungliga” vinstockar är ättlingar till Nebrod. Nebrod är etymologiskt närbesläktat med protoserbiskans небо (nebo) och род (rod), vars betydelser väl överensstämmer med kontexten: “himmel” och “härkomst/ härstamning/ ursprung”.

INOK
ANAK
ENOUK
NOA
NOAK
NOAH
ANUNNAKI

Nycklar som är synliga på både logotyp och hur de är inställda, se flitigt bevarad hemlighet. I symboliken representerar en nyckel låst kunskaps chili bevarad hemlighet. Men vad är hemligheten Vatikanen hålls? Det sätt på vilket nycklarna placeras endast ett litet fotavtryck, ogenomtränglig för vanliga människor.

Lyckligtvis gömd i Vatikanen bröt författaren och forskaren Wayne Herschel, som grundar sin forskning om pussel manuskript upptäcktes i “Key of Solomon”.

Nyckeln Salomos lösa mysteriet bakom konstellationer “gudar”, särskilt Plejaderna och Orions bälte, två konstellationer som alla avancerade civilisationer som anses hem av gudarna.

Ytterligare dechiffrera hemliga SS kommer till korset, vilket förmodligen är ett kors för att bilda en stjärna i stjärnbilden Orion. En annan teori säger att dopet är en annan av sina hem, Neberu (i bokstavlig mening, korsar en planet).

Vanliga människor, representerar korset en hyllning till Jesus Kristus och hans offer, men som du nu kan konstatera, korset verkade ungefär ett årtusende före Kristi korsfästelse.

På vapen Franciskus också ses solen, den åttauddiga stjärna och tallkotte.

Solen är förmodligen stjärnan gudarna.

Åttauddiga stjärnan representerar Melkisedek, kungen i Salem och präst, “det högsta av gudarna.” Vissa forskare har antagit att det var Sem, Noas son / Ziusudra och Nimrod farfar. Melkisedek var bland de frimurare som är förknippade med en hög grad av präster (hög nivå frimurare).

Cone är en symbol för tallkottkörteln, som också är känd som den tredje ögat och den egyptiska öga av Horus.

Sam körtlar oerhört påminner om kon, som hänvisas till som en symbol för högsta kunskaper i många gamla kulturer (babyloniska och egyptiska kulturen) och romerska kulten (ett hemligt sällskap som styr Vatikanen) är mycket respekterad. I Vatikanens innergård finns en gigantisk staty av en tallkotte.

Vatikanen är sålunda inte en plats för ekumeniskt samarbete och fred som man skulle tro; det är en plats där det utövas mörka ritualer under stor sekretess.

Dess syfte är att förslava mänskligheten genom indoktrinering, rädsla och kontroll.

Bara för att folk är rädda för vad de inte kan förstå konsekvenserna av Vatikanen och den katolska kyrkan är mycket större än påverkan av armén eller tyrannisk regering.

Vatikanen är också den största finansiella kraften på jorden och dess hot kommer aldrig försvinna så länge den mänskliga arten lever!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA

Nibiru’s arrival 2018 – Ljubomir T Dević

Leave a Reply

Your email address will not be published.