Möten med Illuminati och vardagens illusioner

TEMA: Möten med illusioner

Det finns många individer som lever i illusioner och sina drömvärldar. De tror att livet ser ut på ett visst sätt, men är på ett helt annat i verkligheten. De har höga förväntningar på livet och dess möjligheter (och omöjligheter), men blir oftast besvikna och frustrerade. Illuminatifolk och massmedierna bland övriga aktörer har till stor del bidragit till människors minst sagt skeva livsuppfattningar och värderingar.

Man bör ha båda fötterna på jorden, vara realistisk och inte tro på allt man ser och hör. Allt är inte sant, för folk vill luras och manipulera sin omgivning och andra så fort tillfälle ges. Därför ska man ha båda ögonen öppna och vara uppmärksam på det som sker runt omkring och i ens närhet.

Möten med illusioner kan hända på olika sätt och i olika livssituationer. Det finns till exempel sömngångare och så kallade stalkers som går på kvällar och nätter, samt ofta även dagtid. Och det är svårt att veta vem som sover och vem som är vaken på ett diskotek eller köpcentrum.

Andra människor är rädda för spöken och andar där hemma eller ute och får mardrömmar om desamma under natten. För att hitta rätt väg ut måste man vara ytterst viljestark och tro på sig själv. Om man är stark klarar man det mesta i livet – också spöken, vidskepelser, villfarelser, hägringar och andra illusioner, men särskilt tron på Herren Jesus Kristus är A och O för att man ska bli frälst. Bibeln säger i Romarbrevet 10:9: “Ty om du med din mun bekänner att Jesus är herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli räddad.”

Räddast av alla är de allra största och bäst betalda skådespelarna och artisterna inom olika filmbolag i Kalifornien med omnejd som får betala ett högt pris för sitt engagemang. De förföljs, utpressas, skingras och dödas på löpande band av Illuminati, mörkrets och skuggornas härskare. Men det finns ett serbiskt uttryck som säger: “Ko s đavolom tikve sadi, o glavu mu se razbijaju” – som fritt och ledigt översatt betyder att “den som odlar pumpor med djävulen får dem på huvudet därefter”!

drac Ljubomir T. Dević, fil. kand.,
medlem i Skånes Författarsällskap och ASLA


The Great Seal of the United States, first used publicly in 1782, is used to authenticate documents issued by the U.S. federal government.

Leave a Reply

Your email address will not be published.